Skip to main content

Champions League: Στους «4» με σούπερ Ρονάλντο η Ρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας όλα τα γκολ της ομάδας του στο 3-0 επί της Βόλφσμπουργκ, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι Ισπανοί υπερκάλυψαν έτσι το εις βάρος τους 0-2 από το παιχνίδι της Γερμανίας και… συνεχίζουν, έχοντας ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα με εκπληκτικό τρόπο.

Μέσα σε 87 δευτερόλεπτα ο Πορτογάλος σκόραρε δις, πρώτα στο 15΄ με προβολή από παράλληλη μπαλιά του Καρβαχάλ και στο 17΄ με κεφαλιά, από κόρνερ του Κρόος.

Οι «λύκοι» έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Νάβας αγρυπνούσε κάτω από τα δοκάρια, ενώ η Ρεάλ στάθηκε άτυχη στο 66ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια κύλησε πάνω στη γραμμή, για να καταλήξει στα χέρια του Μπενάλιο!

Στο 77΄, όμως, ο Ρονάλντο με απευθείας φάουλ πέρασε τη μπάλα μέσα από το τείχος για το 3-0 και το χατ – τρικ, που τον έφερε στα 93 γκολ (συνολικά) και 16 για φέτος, ένα λιγότερο από το ρεκόρ των περισσότερων σε μια περίοδο που κατέχει ο ίδιος από το 2014.