Skip to main content

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Κόντε

Η επισημοποίηση του «γάμου» ανάμεσα στην Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε είναι πλέον και επίσημη, καθώς ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας.

Ο νυν τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, αλλά τέως μετά το EURO 2016, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε», στους οποίους θα μείνει ως το 2019 αποκομίζοντας 20 εκατομμύρια ευρώ.

Μαζί του θα πάρει τον αδελφό του Τζανλούκα, ενώ ο άλλος αδελφός του, Ντανιέλε, επιμελήθηκε τη συμφωνία ως μάνατζερ. Στο επιτελείο του θα είναι οι Άντζελο Αλέσιο, Μάσιμο Καρέρα, Μάουρο Σαντρεάνι και ο γυμναστής Πάολο Μπερτέλι.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στην Τσέλσι. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία της χώρας μου και μόνο ένας ρόλος τόσο ελκυστικός όσο αυτός της Τσέλσι θα μπορούσε να ακολουθήσει μετά» ήταν η πρώτη δήλωση του Κόντε.

«Στόχος μου είναι να φέρω επιτυχίες ανάλογες με αυτές στην Ιταλία. Είμαι χαρούμενος που η ανακοίνωση έγινε τώρα, προκειμένου να σταματήσουν οι φήμες. Θα μείνω προσηλωμένος στην Εθνική και θα μιλήσουμε για την Τσέλσι μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», συμπλήρωσε.