Skip to main content

Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει 193 εκ. για Νέιμαρ γράφει η «L΄Equipe»

Έτοιμη να κάνει… τρέλες για να αποκτήσει τον Νέιμαρ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν των βαθύπλουτων σεΐχηδων του Κατάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «L΄Equipe».

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας, η Παρί έχει εστιάσει στον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπαρτσελόνα ως τον βασικό μεταγραφικό στόχο κατά τη θερινή περίοδο, παρότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να τον παραχωρήσει.

Σε αυτή την περίπτωση, αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχει ο «Δούρειος Ίππος» της ρήτρας αποδέσμευσης ως πιθανή διαδρομή πρόσβασης στον Νέιμαρ.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2018 και η ρήτρα έχει οριστεί στο αστρονομικό ποσό των 193 εκατομμυρίων ευρώ, που η Παρί φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει για να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τον διεθνή άσο και να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την «L΄Equipe» οι συνομιλίες με τον πατέρα-μάνατζερ του διάσημου ποδοσφαιριστή έχουν ήδη ξεκινήσει και το πρόβλημα, όπως αναφέρεται, δεν είναι στην αποζημίωση του παίκτη αλλά στη διάρκεια της συμφωνίας.