Skip to main content

Φεύγει από τη Σαουδική Αραβία ο Ρονάλντο;

REUTERS/Ahmed Yosri/File Photo

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προσφέρει θέση στον στον 38χρονο Πορτογάλο επιθετικό ρόλο πρεσβευτή της και μια θέση στο οργανόγραμμα.

Τι θα γινόταν αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφευγε από τη Σαουδική Αραβία στο τέλος της σεζόν;

Ενώ εδώ και αρκετές εβδομάδες επιδεικνύει εντυπωσιακή νευρικότητα με την Αλ Νασρ, δεύτερη στο πρωτάθλημα και αποκλεισμένη από τα δύο εθνικά Κύπελλα, ο 38χρονος Πορτογάλος επιθετικός αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά του, σύμφωνα με το καταλανικό μέσο El Nacional.

Ο παίκτης παλεύει να εγκλιματιστεί στη νέα χώρα του και θα ήθελε να επιστρέψει στη Μαδρίτη, πέντε χρόνια μετά την αναχώρησή του για το Τορίνο και τη Γιουβέντους.

Πριν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο χειμώνα, ο CR7 είχε προσπαθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, την πρώην ομάδα του (2009-2018), χωρίς επιτυχία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ισπανικό μέσο ενημέρωσης, ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ θα του είχε προτείνει έναν ρόλο πρεσβευτή του συλλόγου ή να τον συμπεριλάβει στο οργανόγραμμα σε περίπτωση αποχώρησης από την Αλ Νασρ.

Μένει να δούμε αν ο Λουζιτανός είναι έτοιμος να βάλει πρόωρο τέλος (έχει διετές συμβόλαιο) στην «αραβική» καριέρα του για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του στην ισπανική πρωτεύουσα.