Skip to main content

Η Άρσεναλ τελείωσε σε ένα ημίχρονο τη Φούλαμ

Οι «Κανονιέρηδες» πέρασαν με 3-0 από το «Κρέιβεν Κότατζ» και επανέφεραν τη διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι στους 5 βαθμούς.

Το «εξπρές Άρσεναλ» δεν έκανε στάση ούτε στο «Κρέιβεν Κότατζ» απέναντι στη Φούλαμ.

Η σταθερότατη και εντυπωσιακή φέτος ομάδα του Μίκελ Αρτέτα δεν χρειάστηκε παρά ένα επτάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο για να φύγει νικήτρια με το τελικό 3-0 στη λονδρέζικη αυτή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Γκάμπριελ και διπλασίασε ο Μαρτινέλι στο 27΄, με τα δύο γκολ να έρχονται από ασίστ του Τροσάρ. Ο Βέλγος διεθνής είχε και τρίτη τελική πάσα, στο 45΄+2, δίνοντας την ευκαιρία στον Όντεγκαρντ για το 0-3.

Με αυτό τον τρόπο οι «Κανονιέρηδες» επανέφεραν τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι, τη μοναδική ομάδα που μπορεί να τους απειλήσει στην πορεία προς τον τίτλο, στους 5 βαθμούς.

Η αποβολή του Κασεμίρο στο 34ο λεπτό για αντιαθλητικό φάουλ (με τη χρήση VAR) κόστισε πολύ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ουραγό Σαουθάμπτον, στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο βαθμός ήταν πολύτιμος για τους «Άγιους» που πασχίζουν να παραμείνουν στην Premier League, καθώς η Λιντς χθες και η Γουέστ Χαμ σήμερα, που έμεινε στο 1-1 (26΄ πεν. Μπενραχμά – 17΄ Γουότκινς) εντός έδρας με την Άστον Βίλα, δεν νίκησαν.