Skip to main content

Αντετοκούνμπο: Θα πρέπει να μάθουμε από την ήττα μας

Michael McLoone-USA TODAY Sports

Το σερί των δεκαέξι νικών των Μπακς τερματίστηκε από τους Σίξερς και ο Giannis μίλησε για την ανάγκη να μάθει η ομάδα του πράγματα από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σίξερς τα ξημερώματα της Κυριακής, έχοντας χάσει μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 17/17, καθώς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 18 πόντους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στη διάρκεια που θα πρέπει να έχει η ομάδα του μέχρι το τέλος των αναμετρήσεων για να πάρει το μάθημα από αυτή την ήττα.

«Κάναμε καλή δουλειά στα πρώτα τρία δωδεκάλεπτα. Το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας, αλλά οι Σίξερς έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και ανέτρεψαν την κατάσταση. Έκαναν τα πάντα σωστά στην τελευταία περίοδο και σκόραραν με κάθε τρόπο. Εμείς δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Θα πρέπει να παίζουμε καλό μπάσκετ για 48 λεπτά και να παίζουμε άμυνα για 48 λεπτά. Εμείς δεν το κάναμε αυτό, θα πρέπει να μάθουμε από αυτό. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας ώστε να βελτιωθούμε» τόνισε ο 28χρονος σούπερ σταρ.