Skip to main content

Συνεργασία της ΕΟΕ με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών

Την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, Ιωσήφ Σταυρακάκης και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Σπύρο Καπράλο και τον γενικό γραμματέα, Μανώλη Κολυμπάδη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η συνεργασία των δύο οργανισμών, όχι μόνο σε θέματα του ελληνικού αθλητισμού αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς ο κ. Σταυρακάκης είναι πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Οργανισμού Κωφών και ο κ. Καπράλος πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους, προκειμένου να υπάρχει κοινή στάση πάνω στα σημαντικά αθλητικά θέματα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Καπράλος δήλωσε:

«Υποδεχθήκαμε τον κ. Σταυρακάκη στην ΕΟΕ και συζητήσαμε όλα τα κοινά θέματα. Υπήρχε ταύτιση απόψεων και συμφωνήσαμε να εντείνουμε τη συνεργασία στο μέλλον, προς όφελος και των δύο πλευρών. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δηλώνει πάντα το παρών σε συνεργίες και δράσεις προς όφελος των αθλητών και των αθλητριών μας»