Skip to main content

Μαρινάκης: Επιστρέψαμε στην Premier League, τώρα θέλουμε περισσότερα

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, υπογράμμισε ότι η αγγλική ομάδα θα κάνει τις επενδύσεις που απαιτούνται και θα αποκτήσει κορυφαίους παίκτες για να παραμείνει στην Premier League, όπου επέστρεψε μετά από 23 χρόνια νικώντας χθες με 1-0 επί Χάντερσφιλντ στον τελικό των πλέι οφ, στο Γουέμπλεϊ.

Η Φόρεστ υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία το 1999 και προήχθη φέτος στην Premier League, μαζί με Μπόρνμουθ και Φούλαμ. Ο Έλληνας εφοπλιστής, που πήρε στα χέρια του την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ το 2017, δήλωσε στο Sky Sports:

«Είναι μια μαγική βραδιά, όχι μόνο για εμένα, αλλά για τους χιλιάδες, ακόμη και εκατομμύρια υποστηρικτές της ομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλον τον κόσμο. Όπως είπα πριν από σχεδόν πέντε χρόνια, πρέπει να φέρουμε τη Νότιγχαμ Φόρεστ πίσω εκεί που ανήκει. Τώρα θέλουμε περισσότερα. Τώρα είμαστε πίσω στην Premier League, οπότε θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει να προσφέρουμε όλα τα εφόδια στην ομάδα με καλούς παίκτες».

Ο προπονητής της Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ήταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Championship, χαιρέτισε την «αίσθηση πίστης» της ομάδας του.

«Κάθε φορά που είχαμε μια μέτρια απόδοση ή μια απώλεια, επιστρέφαμε», είπε στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Υπάρχει μόνο μία φορά που χάσαμε δύο αγώνες στην σειρά και η ειρωνία είναι ότι ήταν απέναντι στη Χάντερσφιλντ, αλλά επιστρέψαμε. Πρόκειται για έναν μαγικό ποδοσφαιρικό σύλλογο και μόλις το υπενθυμίσαμε στον κόσμο».

Η Φόρεστ ήταν πρωταθλήτρια Αγγλίας το 1978, επί ημερών του αλησμόνητου Μπράιαν Κλαφ και κατάκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1979 και το 1980.

Πηγή: Reuters