Skip to main content

Super League 2: Ισοπαλίες για ΑΕΚ Β΄ και Παναθηναϊκό Β΄

Δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Νίκη Βόλου επικράτησε με 2-0 του Πιερικού στη Νεάπολη, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι Θεσσαλοί αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 7ο λεπτό ο Κυριακίδης άνοιξε το σκορ με σουτ ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, με τον ίδιο τρόπο, ο Κάσσος έκανε το 2-0.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος της αναμέτρησης, με τη Νίκη να «σκαρφαλώνει» στην πεντάδα και τον Πιερικό να παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του ομίλου θα διεξαχθούν αύριο (6/3).

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β΄ ομίλου θα παραμείνει για μια ακόμα αγωνιστική, ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη επικράτησε 1-0 του ΟΦ Ιεράπετρας στο «Βουζουνεράκειο», σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Μυτίδη και θα μπορούσαν να διπλασιάσουν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σε κεφαλιά του Πολέτο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Καραγκιόζη.

Στη Σπάρτη, Αστέρας Βλαχιώτη και ΑΕΚ Β΄ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Στο 34΄ ο Γιούσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον ίδιο τον παθόντα να αναλαμβάνει την εσχάτη των ποινών για το 0-1.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έφτασαν στη νίκη στο ντεμπούτο του Νίκου Παναγιωταρά στον πάγκο τους, αφού στις καθυστερήσεις ο Φλένσμπουργκ ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση στους Αγίους Αναργύρους μεταξύ του Καραϊσκάκη Άρτας και του Παναθηναϊκού Β΄.

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου προηγήθηκε με κεφαλιά του Κρισμάρεβιτς, στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου κι είχε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 67΄, όταν κέρδισε πέναλτι.

Ωστόσο, στην εκτέλεση του Μίλιτς, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των «πράσινων» που δέκα λεπτά μετά έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σαρδέλη.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στο Β΄ όμιλο: 

  • ΟΦ Ιεράπετρας – Λεβαδειακός 0-1
  • Καραϊσκάκης Άρτας – Παναθηναϊκός Β’ 1-1
  • Αστέρας Βλαχιώτης – ΑΕΚ Β΄ 1-1