Skip to main content

Super League 2: Βέροια και Λεβαδειακός οι ωφελημένοι

Στους έξι βαθμούς αύξησε η Βέροια την απόσταση που τη χωρίζει από τον πλησιέστερο διώκτη της, στον κορυφή του Α΄ ομίλου της Super League 2, μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής στην κατηγορία.

Η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε 2-1 του Θεσπρωτού και ξέφυγε ακόμη περισσότερο από την (δεύτερη) ΑΕΛ, που «στραβοπάτησε» στο Αλκαζάρ απέναντι στον ΠΑΟΚ Β΄.

Τα αποτελέσματα του Α΄ ομίλου (ρεπό τα Τρίκαλα): ΑΕΛ–ΠΑΟΚ Β΄ 0-0, Ολυμπιακός Β΄–Νίκη Βόλου 2-0, Απόλλων Λάρισας–Ολυμπιακός Βόλου 1-1, Πανσερραϊκός–Αλμωπός Αριδαίας 1-3, Ηρακλής-Καβάλα 1-2, Βέροια-Θεσπρωτός 2-1, Απόλλων Πόντου-Ξάνθη 0-0, Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 2-0.

Τη μοναξιά της κορυφής στον Β΄ όμιλο της Super League 2 απολαμβάνει ο Λεβαδειακός, μετά τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής.

Οι Βοιωτοί επιβλήθηκαν του Καραϊσκάκη Αρτας με 3-0 στη Λιβαδειά κι εκμεταλλεύθηκαν την ήττα της ΑΕΚ Β΄ από την Κηφισιά.

Η Καλλιθέα νίκησε 1-0 τον Διαγόρα κι έμεινε μόνη τρίτη, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Λεβαδειακό αλλά με τρία παιχνίδια λιγότερα.

Τα αποτελέσματα του Β΄ ομίλου (ρεπό η Ζάκυνθος): Αιγάλεω-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0, Επισκοπή–Καλαμάτα 0-0, Κηφισιά–ΑΕΚ Β΄ 2-1, ΟΦ Ιεράπετρας–Χανιά 0-0, Ηρόδοτος–Εργοτέλης 1-2, Λεβαδειακός–Καραϊσκάκης Άρτας 3-0, Ρόδος–Παναθηναϊκός B΄ 0-0, Καλλιθέα–Διαγόρας 1-0.