Skip to main content

Αλέγκρι: Νικάμε ή ρισκάρουμε να πάμε στο σπίτι μας

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι ρεαλιστής και ως τέτοιος είπε τα πράγματα με το όνομά τους μιλώντας για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας επ΄ ουδενί θέλησε να σταθεί στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη των «μπιανκονέρι» επί της Νάπολι για το πρωτάθλημα, φροντίζοντας να επισημάνει ξεκάθαρα το διακύβευμα για την ομάδα του.

Ερωτηθείς για τα κενά απόδοσης που, ενίοτε, εμφανίζει η vecchia signora, είπε ότι «και τα μπλακ-αουτ χρειάζονται. Συμβαίνουν και πρέπει να τα έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου για να μην κάνεις τα ίδια λάθη και να βελτιώσεις τα στοιχεία που πρέπει».

Και συνέχισε: «Με τη Νάπολι ήταν μια καλή εμφάνιση αλλά δεν ήταν και σημείο αναφοράς. Καταφέραμε να παίξουμε πιο κοντά σε αυτό που μπορούμε».

Στη συνέχεια, ο Μαξ Αλέγκρι πέρασε στο δια ταύτα: «Αύριο είναι ένα παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο και πολύ πιο σημαντικό από εκείνο με τη Νάπολι, γιατί αύριο κρίνεται ο πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν: είτε θα νικήσουμε, είτε ρισκάρουμε να πάμε σπίτι μας».

Και κατέληξε: «Θα είναι ένα παιχνίδι με εξαιρετικά μεγάλη υπομονή από την πλευρά μας. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη σοβαρότητα και σεβασμό χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».