Skip to main content

Σύλληψη Αλγερινού για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα και παραλίες

Στη σύλληψη 51χρονου Αλγερινού για για κλοπές από σταθμευμένα οχήματα σε παραλίες και υπόγεια πάρκινγκ προχώρησαν οι αρχές, ενώ έχουν εξιχνιασθεί 23 περιπτώσεις.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαυρεωτικής.

Στο πλαίσιο ερευνών, για την ταυτοποίηση του δράστη επαναλαμβανόμενων διαρρήξεων αυτοκινήτων σε χώρους στάθμευσης κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, το Τμήμα Ασφάλειας Λαυρεωτικής κατάφερε να εντοπίσει τον 51χρονο και να πιστοποιήσει την εγκληματική του δράση.

Όπως διαπιστώθηκε ο 51χρονος με την χρήση ενοικιασμένων αυτοκινήτων μετέβαινε σε πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης πλησίον παραλιών καθώς και σε υπόγεια πάρκινγκ εμπορικών καταστημάτων και στη συνέχεια προέβαινε στην διάρρηξη των οχημάτων αφαιρώντας αποσκευές, χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στην κατοχή του καθώς και στο όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 ευρώ, ένα κινητό και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο δράστης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές, ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.