Skip to main content

«Παρεξηγήθηκαν οι μόνιμοι υβριστές» απαντά το Ποτάμι στον ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση του Ποταμιού έφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία η Κουμουνδούρου καλούσε το Ποτάμι να καταδικάσει τη συμπεριφορά του βουλευτή του Γρηγόρη Ψαριανού.

«Αν και θα μπορούσαμε να μπούμε στον πειρασμό να καταθέσουμε τον πλήρη κατάλογο από το υβρεολόγιο που καθημερινά εκστομίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και τα φερέφωνά τους κατά του Ποταμιού και των στελεχών του, θα αρκεστούμε στο top 10 του savoir vivre τους: Εθνικοί μειοδότες, δοσίλογοι, Γερμανοτσολιάδες, φιλογερμανικό κόμμα, υπηρέτες των νταβατζήδων, εκπρόσωποι της διαπλοκής, συνήγοροι των δανειστών, πέμπτη φάλαγγα, τσιράκια των εργολάβων, αδαείς και αστοιχείωτοι», απαντά το Ποτάμι.

«Μετά από όλα αυτά, τους ενόχλησε το ότι ένας βουλευτής του Ποταμιού απάντησε σε φραστική αήθη επίθεση που δέχθηκε από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει.

Όπως επισημαίνει το Ποτάμι, ο πολιτικός πολιτισμός δεν είναι αδυναμία, ενώ προειδοποιεί ότι «αν συνεχίσουν να βρίζουν, να είναι έτοιμοι να λαμβάνουν και απαντήσεις», ιδιαίτερα όταν «οι χαρακτηρισμοί τους προσβάλλουν και προσωπικά κάποιον που ο πατέρας του πέρασε τέσσερα χρόνια εξορίας σε Μακρόνησο και Ικαρία».