Skip to main content

Α. Τσίπρας: Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

«Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς λόγια για να εκφραστεί η θλίψη για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για τον θάνατο του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, όταν κατέπεσε το μαχητικό αεροσκάφος F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας το πρωί της Δευτέρας.

«Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες στους δικούς του ανθρώπους», ανέφερε ο κ. Τσίπρας στο Twitter.

Ομοίως και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η απώλεια του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα εν ώρα καθήκοντος προκαλεί σε όλους τους Έλληνες βαθιά οδύνη. Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς λόγια για να εκφραστεί η θλίψη για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου.

Αυτή η τραγική στιγμή αποτελεί μια υπόμνηση για το ρίσκο που αναλαμβάνουν, ακόμα και με την ίδια τη ζωή τους, όλοι οι άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων για την ασφάλεια της πατρίδας.

Η συμπαράστασή μας στον πόνο της οικογένειας του αυτή τη δύσκολη ώρα είναι αμέριστη. Οι σκέψεις όλων μας είναι στις έρευνες που συνεχίζονται για τον εντοπισμό του κυβερνήτη».​