Πολιτική
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2012 15:17

Γ. Καρατζαφέρης: Σφαίρα κατευθείαν στη συνείδηση του πολιτικού κόσμου

Η σφαίρα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος πρέπει να χτύπησε κατευθείαν τη συνείδηση του πολιτικού κόσμου, τόνισε μιλώντας στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. για την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα.

«Η σφαίρα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος πρέπει να χτύπησε κατευθείαν τη συνείδηση του πολιτικού κόσμου και πρέπει όλοι να αισθανθούμε πίσω από τη σκανδάλη. Ένας αυτόχειρας δεν είναι απλά ένας νεκρός», τόνισε μιλώντας στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης για την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2160571 .

«Τι είδε αυτός ο άνθρωπος από τον πολιτικό κόσμο; Είδε από όλους αυτούς που έκλεβαν τα λεφτά του τόσα χρόνια, ότι κανένας δεν πήγε φυλακή. Είδε ότι δεν μπόρεσαν να τον διευκολύνουν με τα δάνειά του. Είδε ότι του έκοψαν τη σύνταξη, παρά το γεγονός ότι είχαν πει ότι δεν θα συμβεί αυτό», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης. «Το είχα πει», παρατήρησε, «όταν ο κόσμος αρχίζει να αυτοκτονεί στο Σύνταγμα, τότε θα έχουμε φτάσει στο τελευταίο σημείο διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής».