Πολιτική
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 09:35

Στο Όσλο ο Πρωθυπουργός

Στο Όσλο μεταβαίνει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει σε διάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση, με θέμα: «Η ατζέντα μετά την κρίση για την κεντροαριστερά». Συνάντηση με το Νορβηγό ομόλογό του.

Στο Όσλο μεταβαίνει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει σε διάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση, με θέμα: «Η ατζέντα μετά την κρίση για την κεντροαριστερά».

Η διάσκεψη διοργανώνεται από το Δίκτυο Προοδευτικής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με την Νορβηγική Συνομοσπονδία Εργατικών Συνδικάτων και με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού της Νορβηγίας.

Στις 20.00, ο κ. Παπανδρέου θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας των συμμετεχόντων στη διάσκεψη. Αύριο Παρασκευή, θα παρέμβει σε συζήτηση με θέμα: «Μελλοντικές θέσεις εργασίας και ανάπτυξη: πώς μπορούν οι κεντροαριστερές κυβερνήσεις να κάνουν τη διαφορά». Στη συζήτηση θα μιλήσουν επίσης, οι πρωθυπουργοί της Νορβηγίας, Γ.Στόλτενμπεργκ, της Ισπανίας, Χοσέ Θαπατέρο, ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Ε. Γκίλμορ, και ο γενικός διευθυντής του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (WTO), Πασκάλ Λαμί. Αμέσως μετά το τέλος των εργασιών θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου των συμμετεχόντων.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάνητηση με το Νορβηγό ομόλογό του, Γ.Στόλτενμπεργκ.