Πολιτική
Κυριακή, 15 Μαΐου 2011 15:54

Γ.Πεταλωτής: Η σύλληψη Στρος Καν δεν μας επηρεάζει

«Η ελληνική κυβέρνηση λειτουργεί θεσμικά και συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του προγράμματος εξόδου από την κρίση», αρκέστηκε να πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν. Γ. Καρατζαφέρης: Είδε το τυρί αλλά όχι τη φάκα.

Η σύλληψη Στρος Καν δεν θα επηρεάσει την πορεία του προγράμματος εξόδου από την κρίση, εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής .

«Η ελληνική κυβέρνηση λειτουργεί θεσμικά και συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του προγράμματος εξόδου από την κρίση», αρκέστηκε να πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με τη σύλληψη του γ.δ. του ΔΝΤ για σεξουαλική επίθεση.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ο οποίος σημείωσε ότι «προφανώς κάποιους ενόχλησε η δημοφιλία και η προοπτική του κυρίου Στρος Καν». «Είδε το τυρί αλλά δεν είδε την φάκα», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης και κατέληξε λέγοντας: «Έχει ξανασυμβεί αυτό στις ΗΠΑ. Απλώς εμείς θυμίζουμε την περίπτωση του πρώην δημάρχου της Ουάσιγκτον.»