Πολιτική
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 14:27

ΣΥΡΙΖΑ κατά Πλεύρη: Με 100 νεκρούς τη μέρα δεν έχει άλλη έγνοια από το να καταφέρεται εναντίον μας

«Ο κ. Τσίπρας ζητά μέτρα αποτροπής ενός ακόμα lockdown και χιλιάδων απωλειών, δηλαδή της αποτυχίας Μητσοτάκη», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. 

«Ο κ. Τσίπρας ζητά μέτρα αποτροπής ενός ακόμα lockdown και χιλιάδων απωλειών, δηλαδή της αποτυχίας Μητσοτάκη», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι  «ο κ. Πλεύρης ως υπουργός υγείας με 100 νεκρούς τη μέρα, με την Ελλάδα εδώ και μήνες πρωταθλήτρια σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων σε όλη την Δυτική Ευρώπη, με δεκάδες ασθενείς πρόχειρα διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και με το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς υπό κατάρρευση, από ότι φαίνεται δεν έχει άλλη έγνοια από το να καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του».

«Το ένα δέκατο των αντανακλαστικών που επιδεικνύει τόσο αυτός όσο και ο εθνικός ψεύτης κ. Οικονόμου, για να απαντούν στον. Αρχηγό της Αντιπολίτευσης, αν επιδείκνυαν για να αντιμετωπίσουν τη τραγική κατάσταση του ΕΣΥ, ίσως τα πράγματα να μην ήταν τόσο δραματικά», συμπληρώνει. 

Σχετικά με το lockdown, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «Ο κ. Τσίπρας ζήτησε χθες για χιλιοστή φορά αυτονόητα μέτρα για να αποτραπούν και οι επερχόμενες εκατόμβες νεκρών αλλά και ένα ακόμη καταστροφικό lockdown. Η πρωτοφανής ανικανότητα του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του όμως, πολύ φοβόμαστε ότι μας οδηγούν νομοτελειακά και στα δύο». 

Τέλος, «επειδή ο κος Πλεύρης εκτός από ανίδεος με τα της Υγείας είναι και εξίσου ανίδεος και με τη μυθολογία, τον ενημερώνουμε ότι η Κασσάνδρα, την οποία επικαλείται, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.