Αθλητικά
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 14:49

Αναβρασμός στις τάξεις του ΠΑΟΚ

Η ισοπαλία και ο τρόπος που αυτή επιτεύχθηκε απέναντι στον άσπονδο συμπολίτη Άρη, με το σκορ 0-2 στην Τούμπα ως το 87ο λεπτό αλλά και η εν γένει απόδοση του ΠΑΟΚ, έφερε αναβρασμό στις τάξεις του συλλόγου.

Η ισοπαλία και ο τρόπος που αυτή επιτεύχθηκε απέναντι στον άσπονδο συμπολίτη Άρη, με το σκορ 0-2 στην Τούμπα ως το 87ο λεπτό, αλλά και η εν γένει απόδοση του ΠΑΟΚ, έφερε αναβρασμό στις τάξεις του συλλόγου.

Ο τεχνικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε έχει υποβάλει παραίτηση από την περασμένη εβδομάδα, με δημοσιεύματα να τον φέρουν να έχει συμφωνήσει με τη Νυρεμβέργη.

Θέμα δημιουργήθηκε και με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που απάντησε σε φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της ομάδας στο β΄ ημίχρονο και δεν αποκλείεται ο σύλλογος να φτάσει ακόμη και στη διακοπή της συνεργασίας.

Μετά το πέρας του χθεσινού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στην αποχώρησή τους από το γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δέχτηκαν φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους οπαδούς, που βρήκαν τρόπο να πλησιάσουν το πούλμαν της ομάδας.

Να σημειωθεί πως ο «Δικέφαλος» στα επτά φετινά ντέρμπι, κι ενώ απομένει το τελευταίο με τον Παναθηναϊκό, μετρά μόλις μία νίκη, εναντίον των «πράσινων» με 2-1, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.