Κοινωνία
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 21:25

Σταδιακά η τηλεθέρμανση στα νοικοκυριά της Πτολεμαΐδας μετά την αποκατάσταση της βλάβης

Ξεκίνησε σταδιακά η διαδικασία τροφοδοσίας του συστήματος της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, καθώς σύμφωνα και με ενημέρωση από την Δ.Ε.ΤΗ.Π, αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό της Τ/Θ . Η πόλη θα θερμανθεί σταδιακά, για λόγους ασφαλείας του συστήματος, από τις 8 η ώρα το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2021.

Ξεκίνησε σταδιακά η διαδικασία τροφοδοσίας του συστήματος της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, καθώς σύμφωνα και με ενημέρωση από την Δ.Ε.ΤΗ.Π, αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό της Τ/Θ .

Η πόλη θα θερμανθεί σταδιακά, για λόγους ασφαλείας του συστήματος, από τις 8 η ώρα το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2021.

Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστή η βλάβη, η οποία έφερε και την διακοπή της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα, συνεργεία της ΔΕΗ αλλά και του Δήμου  έσπευσαν στο σημείο του αγωγού, που μετέφερε θερμική ενέργεια, στο ύψος της Μαυροπηγής καταβάλλοντας προσπάθεια για να αποκαταστήσουν την βλάβη, σε μια ημέρα που οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες και με τον υδράργυρο να έχει κατρακυλήσει κάτω από το μηδέν.

Πηγή: ΕΡΤ