Πολιτική
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 18:46

Ν.Δ.: Άλλα τη μια μέρα, άλλα την άλλη ο κ. Τσίπρας

Στις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα. από την Καρδίτσα απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Στις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα. από την Καρδίτσα απάντησε η Νέα Δημοκρατία, που αναφέρει:

«Συγκρατούμε τρία πράγματα από την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Καρδίτσα:

1ον. Βρήκε τον δρόμο για την πόλη, καθώς επί της διακυβέρνησής του 4,5 χρόνια την είχε ξεχάσει και θυμήθηκε να την επισκεφθεί μόνο προεκλογικά στις 17 Μαΐου 2019. Κώφευε για τα προβλήματα, έσπευσε για τις ψήφους.

2ον. Αναγνώρισε "διαχρονικές ευθύνες" για τις καταστροφές, μόνο που "ξέχασε" ότι αυτός κυβερνούσε επί 4,5 χρόνια…

3ον. Παραδέχθηκε ότι η κρίση στην οικονομία "ήρθε από την πανδημία", όχι από την κυβέρνηση, όπως έλεγε μέχρι πρότινος. Άλλα τη μια μέρα, άλλα την άλλη. Παλιά του τέχνη...».

Σύμφωνα με τη Ν.Δ., η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της για τη αντιμετώπιση των καταστροφών που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας και για την ανακούφιση των πληγέντων.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Ωραία τα ευφυολογήματα της ΝΔ» σχολιάζει, απαντώντας, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Όπως σημειώνει, «ελπίζουμε αύριο που ο κ. Μητσοτάκης θα βρει τον δρόμο να πάει στην Καρδίτσα, αφού τέσσερις μέρες δεν έχει εμφανιστεί άνθρωπος, να μη κρυφτεί σε κάποιο αποστειρωμένο σημείο της πόλης, όπως συνηθίζει, αλλά να περπατήσει στην οδό Κουμουνδούρου, παρουσία των ΜΜΕ, και να μιλήσει με αληθινούς εργαζόμενους και καταστηματάρχες. Να ακούσει τον πόνο και την οργή τους και να τους εξηγήσει ότι τα 600 ευρώ που τους δίνει είναι υπεραρκετά για την ολική καταστροφή που υπέστησαν».