Κοινωνία
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 17:10

Στις 22 και 24 Ιουλίου η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων

Στις 28 Ιουλίου θα γίνει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων για τους Ελευθέρους Επαγγελματίες και στις 30 για τους συνταξιούχους του Δημοσίου.

 

Στις 22 και 24 Ιουλίου, ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ,  θα γίνει η καταβολή των συντάξων, κύριων και επικουρικών, για μισθωτούς συνταξιούχους του e- ΕΦΚΑ, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

Στις 22 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι ο ΑΦΜ των οποίων λήγει σε 1,3, 5, 7 και 9 και στις 24 Ιουλίου αυτοί των οποίων οι λογαριασμοί λήγουν σε 2, 4, 6, 8, 0.

Επίσης, στις 28 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 30 Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αναφέρεται σε σχετικα εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες στο ΦΕΚ, απο τον Αύγουστο και εφεξής οι δικαιούχοι επικουρικών συντάξεων θα τις εισπράτουν την ίδια ημέρα με τις κύριες.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ