Πολιτική
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 11:39

Φώφη Γεννηματά: Γιατί πασχίζει η Ν.Δ. να βγάλει τον κ. Τσίπρα έξω από το κάδρο;

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κατά της Ν.Δ. εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με αφορμή τις εξελίξεις στην Προανακριτική.

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κατά της Ν.Δ. εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με αφορμή τις εξελίξεις στην Προανακριτική.

«Οι αποκαλύψεις είναι πραγματικά συγκλονιστικές, διότι αναδεικνύουν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως ένα μαγαζί, με πελάτες, αλλά και με παραμάγαζα που έρχονταν από το βαθύ κράτος της δεξιάς. Όλα αυτά δεν μπορούν να μείνουν έτσι και να δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου» ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV CRETA.

Για το λόγο αυτό, όπως είπε, το Κίνημα Αλλαγής έχει ζητήσει να παρέμβει η δικαιοσύνη και ήδη εστάλησαν τα στοιχεία από τη Βουλή. «Η δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα έτσι ώστε να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες και βεβαίως να σταλεί φάκελος στη Βουλή για τυχόν πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται» τόνισε για να προσθέσει: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως μαγαζί και τα λέει αυτά ο κ. Παππάς, ο οποίος ήταν ο εκ δεξιών του Πρωθυπουργού, του κ Τσίπρα. Λέει λοιπόν ο κ. Παππάς, στο ηχητικό που ακούστηκε στην επιτροπή της Βουλής, ότι υπήρχε παραμάγαζο του κ. Παπαγγελόπουλου μέσα στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κάποιες φορές μάλιστα δημιουργούσε προβλήματα στο κεντρικό μαγαζί. Έτσι αντιμετώπιζε ο κ. Παππάς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ως ένα κεντρικό μαγαζί».

Σημείωσε ακόμη πως «υπάρχουν αποκαλύψεις για το παρακράτος μέσα στο οποίο ήταν μπλεγμένος ο συγκυβερνήτης, ο κ. Καμμένος , το οποίο είχε πλοκάμια στην αστυνομία και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι το γνώριζε από το 2016».

«Και ο κ. Τσίπρας που είναι ο επικεφαλής, το ‘αφεντικό’ του μαγαζιού, τα γνωρίζει όλα αυτά και δεν κάνει τίποτα» παρατήρησε η κ. Γεννηματά και κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει «γιατί συνέχισε να συγκυβερνά με τον κ. Καμμένο ενώ γνώριζε από το 2016 όλη αυτή τη δράση;».

Παράλληλα η κ. Γεννηματά εξέφρασε την έκπληξή της για το ότι «η Ν.Δ. δείχνει μόνο τον ενδιάμεσο, τον κ. Παππά και απαλλάσσει πλήρως από τις ευθύνες του τον κ. Τσίπρα, που είναι το ‘αφεντικό’ στο μαγαζί».

«Τι γίνεται εδώ; Γιατί πασχίζει τόσο πολύ η Ν.Δ. να βγάλει τον κ. Τσίπρα έξω από το κάδρο, ενώ είναι ολοφάνερο ότι τα γνώριζε όλα αυτά και για κάποιο λόγο τα ανεχόταν;» διερωτήθηκε.