Κοινωνία
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 11:16

Ηράκλειο Κρήτης: Επιχείρησαν να λύσουν με όπλο τις διαφορές τους

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθησαν χθες βράδυ δύο άνδρες στο Ηράκλειο Κρήτης. Προηγήθηκε καταγγελία ότι στην περιοχή του Χάρακα του δήμου Αχαρνών Αστερουσίων πυροβόλησαν συγχωριανό τους χωρίς να τον τραυματίσουν και τράπηκαν σε φυγή.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθησαν χθες βράδυ δύο άνδρες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Προηγήθηκε καταγγελία ότι στην περιοχή του Χάρακα του δήμου Αχαρνών Αστερουσίων πυροβόλησαν συγχωριανό τους χωρίς να τον τραυματίσουν και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσ σ αράς, του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων Ηρακλείου και Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης και αφού εντοπίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στα αυτοκίνητά τους, ακολούθησε η σύλληψή τους.

Σε έλεγχο που τους έγινε, καθώς και σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους και στα οχήματά τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και μαχαίρι, ενώ κατασχέθηκε και φορτηγό.

Στο σημείο μετέβησαν και αστυνομικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για εξερεύνηση του χώρου.

Με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.