Αθλητικά
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 17:20

Ανανέωσε έως το 2023 ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό

Η απάντηση του Ολυμπιακού στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ήρθε σήμερα (17/10).

Η απάντηση του Ολυμπιακού στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ήρθε σήμερα (17/10).

Οι «ερυθρόλευκοι» επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό έως το 2023, έναν χρόνο επιπλέον από την ισχύουσα συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στον παίκτη και στην ΠΑΕ και είχε υπογραφεί το καλοκαίρι του 2018.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «Ο 23χρονος Πορτογάλος, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, έως και το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2018 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα, μετρώντας μέχρι τώρα 55 συμμετοχές και 10 τέρματα».

Από την πλευρά του ο ταχύτατος παίκτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου γιατί μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, έναν τεράστιο σύλλογο με μεγάλη ιστορία που παλεύει για τρόπαια.

Βρισκόμαστε στο UEFA Champions League και αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για μένα όσο και για τον Ολυμπιακό. Eίμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και για αυτό το λόγο ανανέωσα.

Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη του σε εμένα.

Η ανανέωση είναι ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στους ανθρώπους της ομάδας για όσα κάνουν για μένα και θέλω να συνεισφέρω στον σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να κερδίζει τίτλους. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον σύλλογο».