Αθλητικά
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 19:52

Ο Ολυμπιακός «αποχαιρέτησε» τον Χριστοφιδέλη

Στα 42 του χρόνια, μετά από μία σπουδαία καριέρα, γεμάτη τίτλους και διακρίσεις, ο Κώστας Χριστοφιδέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Στα 42 του χρόνια, μετά από μία σπουδαία καριέρα, γεμάτη τίτλους και διακρίσεις, ο Κώστας Χριστοφιδέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον έμπειρο ακραίο, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τους «ερυθρόλευκους». Στο εξής θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, καθώς σε πρώτη φάση θα ασχοληθεί με την εκμάθηση του βόλεϊ σε παιδιά. 

Η ανακοίνωση:

«Το καλοκαίρι του 1994, ένας 17χρονος ταλαντούχος και ελπιδοφόρος αθλητής, υπέγραφε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, το πρώτο του συμβόλαιο με τον σύλλογό μας.

Προερχόμενος από την Καβάλα, όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα το 1991, ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι, το οποίο ολοκληρώνεται 28 χρόνια μετά.

Μια λαμπρή καριέρα στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε 24 τίτλους εκ των οποίων 2 Ευρωπαϊκούς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 10 Πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού, ήταν εκεί. Με 6 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς και δυο κατακτήσεις. Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετάει με τιμές τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Έναν μεγάλο αθλητή, έναν άξιο πρωταθλητή, έναν εμβληματικό αρχηγό, έναν γενναιόδωρο άνθρωπο.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, το... πεφταστέρι του Θρύλου, μας αναγκάζει να υποκλιθούμε και να κάνουμε μια ευχή: "Καλή τύχη Κώστα. Σε ευχαριστούμε. Εις το επανιδείν"»!