Πολιτιστικά
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 19:03

Κ. Γκιουλέκας: «Ρουσφετολογική τροπολογία για τη θέση του γενικού διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ»

O υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, με αφορμή τροπολογία που κατέθεσε ο Αριστείδης Μπαλτάς για την διαδικασία πρόσληψης γενικού διευθυντή στην «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ», έκανε την εξής δήλωση.

O υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, με αφορμή τροπολογία που κατέθεσε ο Αριστείδης Μπαλτάς για την διαδικασία πρόσληψης γενικού διευθυντή στην «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ», έκανε την εξής δήλωση:

«Ο πρώην υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς, δύο μόλις ημέρες μετά την απομάκρυνσή του κατέθεσε τροπολογία, με την οποία προσπαθεί φωτογραφικά να προωθήσει για τη θέση του γενικού διευθυντή του “Ελληνικού Φεστιβάλ” άτομο της αρεσκείας του.

 Με μια φωτογραφική “ντροπολογία” προσπαθεί να  τακτοποιήσει όσες ρουσφετολογικές εκκρεμότητες δεν πρόλαβε από τη θέση του υπουργού.

 Με τέτοιες απαράδεκτες μεθοδεύσεις ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί και τον ευαίσθητο χώρο του Πολιτισμού για να τακτοποιεί “ημετέρους”.

 Μια λέξη μόνον αρμόζει: Ντροπή».