Δελτία Τύπου

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
16:23
Η AEGEAN προχωρά βασιζόμενη κυρίως στις δικές της δυνάμεις, στους δικούς της ανθρώπους

Η AEGEAN είναι μία εταιρεία με εμπειρία στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Στο παρελθόν ξεπεράσαμε κρίσεις, δουλεύοντας συγκροτημένα, επίμονα και ομαδικά με τους ανθρώπους μας. Καταφέραμε μέσα από συλλογική προσπάθεια να πολλαπλασιάσουμε τους προορισμούς μας, τους επιβάτες μας, τη στήριξή μας στον τουρισμό, αλλά και στα έσοδα του κράτους, φτάνοντας να αποδίδουμε 400 εκ. ευρώ ετησίως, σε δημόσιο και υποδομές της χώρας.

15:18
Συστήθηκε το Ανεξάρτητο Συμβούλιο Βιωσιμότητας που θα συμβουλεύει το Διοικητικό Συμβούλιο της Bayer

Αθήνα, 28 Μαΐου 2020 -  Ένα ανεξάρτητο Συμβούλιο Βιωσιμότητας θα συμβουλεύει το Διοικητικό Συμβούλιο της Bayer AG και άλλα τμήματα της εταιρείας σε όλα τα θέματα βιωσιμότητας. Το Συμβούλιο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ευρύτερης στρατηγικής για τη βιωσιμότητα που ανακοίνωσε η Bayer πέρυσι.

13:40
#TaxForumSeries Roundtable Discussion I Tax Administration Digital Transformation: Challenges & Opportunities

Αθήνα 27.05.2020 «Η πανδημία του κορονοϊού αποτέλεσε έναν επιταχυντή εμπνεύσεων, αλλαγών και μεταρρυθμίσεων καθώς μέσα σε λίγες μέρες έγιναν μεγάλα και δύσκολα βήματα». Αυτό δήλωσε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, στο πρώτο TaxForumSeries Roundtable Discussion I, στο πλαίσιο των ψηφιακών εκδηλώσεων με τον τίτλο AmChamGR Digital Talks & Events που πραγματοποιεί το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

13:23
H Data Communication συνεχίζει να «Εργάζεται από το Σπίτι» μέχρι τον Σεπτέμβριο

Συγκεκριμένα, έχοντας ως κύριες προτεραιότητες την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων καθώς και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Data Communication, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λογισμικού και Microsoft Gold Partner, πέτυχε κατά τη φάση του lockdown άμεση προσαρμογή στις νέες συνθήκες και εξαιρετικά αποτελέσματα, στα οποία βασίστηκε και η απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας της κατά την επόμενη φάση, της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

12:23
Αποτελέσματα IDC: H Lenovo στην πρώτη θέση στα Consumer notebook, με μερίδιο αγοράς 26,49%

Όπως καταγράφει η IDC, η Lenovo κατάλαβε την πρώτη θέση με μερίδιο 26,49% στα καταναλωτικά notebooks στην Ελλάδα για την χρονιά 2019-2020.

Άλλωστε και σε παγκόσμιο επίπεδο, η Lenovo διατήρησε την ηγετική της θέση, με 24.5%  της αγοράς Η/Υ, το οικονομικό έτος που τελείωσε στις 31 Μαρτίου 2020. Σύμφωνα με τα ετήσια αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία την Τετάρτη 20 Μαΐου, το PTI της επιχειρησιακής μονάδας PC & Smart Devices κατέγραψε άνοδο ρεκόρ με αύξηση πάνω από 18% σε ετήσια βάση, με τα Gaming, Workstations, Visuals, Thin and Light και Chromebooks να ξεπερνούν την αγορά με διψήφιο όγκο.

11:31
Έναρξη Λειτουργίας για το Divani Apollon Palace & Thalasso από 1η Ιουνίου

Με οδηγό την αφοσίωση στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας, που πάνω από 60 χρόνια προσφέρει ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη ανακοινώνεται η επαναλειτουργία τoυ Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα από 1η Ιουνίου.

10:46
Αναμένονται νέες εκπλήξεις της Huawei σε premium laptops. Matebook X Prο, Matebook 13, καθώς και το Huawei MatePad Pro καταφθάνουν σύντομα!

Η Huawei ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στα laptop με τα premium μοντέλα που καταφθάνουν σε λίγες ημέρες, και οι εκπλήξεις, για άλλη μία φορά, θα είναι μεγάλες!

Μετά την τεράστια απήχηση που είχαν στο καταναλωτικό κοινό τα MateBook D14 και MateBook D15 -τα πρώτα laptops της Huawei που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο- με τις προπαραγγελίες να εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ, η Huawei ετοιμάζει νέα έκπληξη για τους καταναλωτές με τρία premium προϊόντα που αναμένεται να λανσαριστούν πολύ σύντομα. Το ασυναγώνιστο Matebook X Pro, το υπέρκομψο MateBook 13 και το απίθανο και απίστευτα εύχρηστο MatePad Pro.

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
12:56
Groupama Ασφαλιστική: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο «Η Σωτηρία»

Η  Groupama Ασφαλιστική, στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία δωρίζει μέρος του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού προς υποστήριξη της νέας Κλινικής Λοιμώξεως από τον κορονοϊό του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία». Ο εξοπλισμός θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη των ασθενών και τη μέγιστη δυνατή προστασία του προσωπικού της κλινικής, συνολικής δυναμικότητας 40 κλινών.

12:51
Η RIST Hellas υποδέχεται την SEIKO

«Με μεγάλη περηφάνεια εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την Seiko Watch Corporation και υποδεχόμαστε στο portfolio της εταιρείας μας τη Seiko και τη Lorus. Μετρώντας πάνω από 50 χρόνια στην ελληνική αγορά, η Seiko είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας και ριζωμένη βαθιά στη συνείδηση του  Έλληνα καταναλωτή. Με αίσθημα ευθύνης, όλη η ομάδα της RIST Hellas δεσμευόμαστε να υιοθετήσουμε τα υψηλά standards της SWC, αναβαθμίζοντας την παρουσία της στα καταστήματα, καθώς και την ποιότητα και αξιοπιστία του after-sales service. Είμαστε βέβαιοι ότι οι νέες συλλογές της θα αγαπηθούν και ότι η συνεργασία μας θα στεφθεί με επιτυχία». --- Bασίλης Τοτόλης, CEO RIST Hellas.