Δελτία Τύπου

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
14:25
2018-2019: Αιτήσεις εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου Εξ αποστάσεως σπουδές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου!

21 Ιουνίου 2018 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα 4 προπτυχιακά και 22 μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 (έναρξη σπουδών: Σεπτέμβριος 2018).

13:38
Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και η ΑΧΑ εγκαινίασαν μία μοναδική έκθεση για τον σεισμό

Επίσημη έναρξη της μοναδικής στη χώρα μας ψηφιακής έκθεσης «Σεισμός στο Μουσείο», μιας πρωτοβουλίας για την κατανόηση και πρόληψη του φυσικού φαινομένου του σεισμού από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και την ΑΧΑ.

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
11:09
Coffeeway Filter Coffee Collection

Δύο σημαντικά βραβεία για τα αγαπημένα μας Coffeeway και την ανώτερη γεύση του καφέ τους, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας - iTQi και συγκεκριμένα για δύο από τα προϊόντα της νέας συλλογής συσκευασμένου καφέ “Coffeeway Filter Coffee Collection”. Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) με 2 χρυσά αστέρια στον πιο δημοφιλή & αγαπητό αρωματικό καφέ  των Coffeeway, "Vanilla Hazelnut" ενώ 1 χρυσό αστέρι έλαβε το διαχρονικό τους χαρμάνι "Morning Blend".

10:53
Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι (CEOs) αντιμετωπίζουν την αισιοδοξία για ανάπτυξη με ρεαλισμό σύμφωνα με την 4η έρευνα CEO Outlook

Συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Μαΐου η KPMG με αφορμή την παρουσίαση του 4ου CEO Outlook, το οποίο για πρώτη φορά περιέχει ελληνικά ευρήματα. Η μεγάλη αυτή έρευνα, καταγράφει τις προτεραιότητες, τις προκλήσεις αλλά και τις προσδοκίες 1 300 CEOs για διάστημα τριών ετών σε ορισμένες από τις 11 κύριες χώρες του κόσμου και 11 κλάδους.

09:52
Demo Day του 2ου κύκλου του Προγράμματος be finnovative της Εθνικής Τράπεζας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου το Demo Day του be finnovative στις εγκαταστάσεις του επιχειρηματικού επιταχυντή στην Πειραιώς 74 στο Μοσχάτο. Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του εξάμηνου προγράμματος και εργαστηρίου καινοτομίας στον κλάδο της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech) της Εθνικής Τράπεζας που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Crowdpolicy.