Δελτία Τύπου

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022
14:47
Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει!

Έχοντας ήδη κάνει την αρχή, με την αγορά μελισσιών και εξοπλισμού για τους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας, η Endless EC συνεχίζει την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Beegin! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, η εταιρεία καλεί ενεργά όλους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας.

14:43
Αναβίωση του «Ήχος και Φως» μέσω του project του Ε.Ε.Α. "Agora Athens" υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε. Α.) και Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάδειξη του "Agora Athens", με στόχο την αύξηση του ποιοτικού τουρισμού στην Αθήνα αλλά και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

14:38
ACS Smartpoint Lockers: Πρώτη παρουσίαση στο κοινό στην ECDM Expo 2022

Η ACS παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό τα νέα ACS Smartpoint Lockers, στο περίπτερο Α1 της έκθεσης ECDM Expo 2022, της μεγαλύτερης έκθεσης για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Μαΐου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022
12:21
The Ellinikon Experience Centre: Ζήσε το μέλλον του The Ellinikon σήμερα!

Το πιο εντυπωσιακό, διεθνώς, κέντρο επισκεπτών άνοιξε στο Ελληνικό! Ανακαλύψτε το αύριο του Ελληνικού μέσα από την πιο συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία στο The Ellinikon Experience Centre.

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022
16:09
Η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie κατακτά το ‘χρυσό’ στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.  Με χρυσό βραβείο τιμήθηκε η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie στα Αριστεία του 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.), στις 29 Απριλίου 2022.

16:04
Εκδήλωση της Grant Thornton στην Κρήτη για τις επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Η Grant Thornton στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού της ελληνικής περιφέρειας, σχετικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης των κεφαλαίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, διοργάνωσε την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης, εκδήλωση με θέμα «Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας: Νέες επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις».

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022
16:06
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνει το 10ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικού Δικαίου

1.Ο ακατάλυτος δεσμός του Πειραιά και των Πειραιωτών με τη θάλασσα, η ιστορία της πόλης ως ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου και η σημαντική και δυναμική κοινότητα των δικηγόρων του ναυτικού δικαίου στον Πειραιά γέννησαν το 1992 το 1ο Συνέδριο  Ναυτικού Δικαίου επί Προεδρίας στον Δ.Σ.Π. Βασίλη Βενέτη και με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή Αντώνη Αντάπαση.  

15:18
CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. implements Vodafone for their Digital Transformation!

CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. implemented Vodafone One Net Business to optimize their business potential through simple communication.

14:56
H GRID TELECOM ΚΑΙ Η CINTURION ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΙΓΙΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ TEAS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η θυγατρική του ΑΔΜΗΕ Grid Telecom υπέγραψε Μνημόνιο Κατανόησης με την Cinturion Corp Ltd, κορυφαίο διεθνή πάροχο καλωδιακής χωρητικότητας, με αντικείμενο την προσαιγιάλωση των προηγμένων υποθαλάσσιων καλωδιακών συστημάτων TEAS στον ελλαδικό χώρο.