Δελτία Τύπου

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
08:40
Μεγαλύτερη, λαμπρότερη και πολυπληθέστερη από ποτέ η Τελετή Απονομής των Sales Excellence Awards 2019

Τα επινίκια της διαγωνιστικής διαδικασίας για τους διακριθέντες στα Sales Excellence Awards 2019 του ΙΠΕ με τη μεγαλύτερη, λαμπρότερη και πολυπληθέστερη από ποτέ  Τελετή Απονομής των βραβείων.

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
12:57
Το 5ο Greek Maritime Golf Event θα στηρίξει το «Μαζί για το Παιδί»

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για το κορυφαίο τουρνουά γκολφ της ναυτιλιακής κοινότητας, «Greek Maritime Golf Event», που θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά στην Costa Navarino στις 8-9 Ιουνίου 2019, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας.

12:34
Όμιλος ΚΟΡΡΕΣ σε τροχιά ανάπτυξης +8% & στρατηγικού επανασχεδιασμού

Η ενίσχυση της διεθνούς δραστηριότητας και η εδραίωση του brand παγκοσμίως υπήρξε ο βασικός άξονας στρατηγικού σχεδιασμού για τον Όμιλο ΚΟΡΡΕΣ το 2018, στο πλαίσιο της σύμπραξης με τη Morgan Stanley Private Equity Asia και την εταιρεία Profex, οδηγώντας σε ανάπτυξη +8%. Το πλάνο μελλοντικής επέκτασης του Ομίλου τροφοδοτήθηκε με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Nissos Holdings - Μητρικής εταιρίας της ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ - κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, κατόπιν ολοκλήρωσης της Δημόσιας Πρότασης. Οι προοπτικές διεθνούς επέκτασης του Ομίλου αυτονόητα παραμένουν στο επίκεντρο και το 2019.

11:33
Οι γονείς αφιερώνουν τριπλάσιο χρόνο σε αναζήτηση ακινήτων από το να διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά τους

Μια κουλτούρα εμμονής με την ακίνητη περιουσία «σαρώνει» τον πλανήτη, σύμφωνα με τη νέα έρευνα της HSBC “Beyond the Bricks”. O μέσος άνθρωπος ξοδεύει κατά μέσο όρο 3,5 ώρες την εβδομάδα για να αναζητά ακίνητα, να διαβάζει περιοδικά ακινήτων και να βλέπει ηλεκτρονικά σπίτια ακόμα και όταν δεν βρίσκεται σε φάση αναζήτησης κατοικίας. Οι γονείς αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο να κοιτάζουν ακίνητα παρά στο να διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά τους (5,4 ώρες έναντι 1,59 ωρών αντίστοιχα).

08:38
ΑΧΑ: Νέα συνεργασία με το BCA College

Μια ιδιαίτερα δημιουργική και δυναμική συνεργασία ξεκίνησε στις 4 Απριλίου για την ΑΧΑ και το BCA College. Η AXA, στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΧΑ4Youth και της στρατηγικής της για υποστήριξη νέων που βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, υπέγραψε ένα διετές σύμφωνο συνεργασίας με το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών που έχει ως στόχο να φέρει το νέο δυναμικό της χώρας πιο κοντά στην αγορά εργασίας.

08:32
Στηρίζοντας τη «Μοναδικότητα»

Τη Μ. Τρίτη το πρωί, μέλη του Ιδρύματος Χατζηγάκη πραγματοποίησαν επίσκεψη στη δομή φιλοξενίας που διατηρεί η «Εστία» στο Πικέρμι Αττικής. Στόχος της επίσκεψης είναι να αναδείξει το αξιόλογο έργο χρόνων που επιτελεί η Εστία, ως κέντρο κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση.

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
11:17
5,5 τόνοι νωπό κρέας και φέτος το Πάσχα από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Η Μεγάλη Εβδομάδα και οι Άγιες ημέρες του Πάσχα είναι κατ’ εξοχήν αφιερωμένες στην αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας. Για αυτό και αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Τράπεζα Χανίων να αναδείξει τις βασικές αρχές που διέπουν την φιλοσοφία και λειτουργία της: τον συνεταιριστικό χαρακτήρα, τον τοπικό προσανατολισμό καθώς και το κοινωνικά υπεύθυνο πρόσωπό της. Τα στοιχεία αυτά δηλαδή που την διαφοροποιούν σημαντικά από τον ανταγωνισμό.

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
17:40
Οι εργαζόμενοι και οι συντελεστές του ΑΝΤ1 δίπλα στα παιδιά της «κιβωτού του κόσμου»

Δεκάδες εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», επισκέφθηκαν την «Κιβωτό του Κόσμου» την Πέμπτη 18 Απριλίου στον Κολωνό και έφτιαξαν λαμπάδες και πασχαλινά στολίδια μαζί με τα παιδιά της «Κιβωτού» για να διατεθούν στο πασχαλινό bazaar του οργανισμού.

17:29
Η Virtue Worldwide Έστησε το Απόλυτο Νεανικό Event για την Νέα Καμπάνια της Coca-Cola

Η νεοεμφανιζόμενη στην Ελλάδα, VIRTUE, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη  νέα καμπάνια της Coca-Cola Hellas, «Coca-Cola Stories» καθώς και το νέο Coca-Cola app.

16:04
Καλό Πάσχα με ασφαλείς μετακινήσεις

Για τη μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση των οδηγών ενόψει της αυξημένης κυκλοφορίας που αναμένεται να έχει και φέτος ο αυτοκινητόδρομος λόγω του Πάσχα, η Ολυμπία Οδός υπενθυμίζει μερικούς βασικούς κανόνες για την ασφαλή μετακίνησή μας

11:42
4ο Microsoft Summit «Transform. Innovate. Grow»

Με θέμα «Transform. Innovate. Grow» και κεντρικό άξονα συζήτησης την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Microsoft Summit επιστρέφει στις 14 Μαΐου στην Κεντρική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έτοιμο να καθηλώσει το κοινό! Το μεγαλύτερο τεχνολογικό event φέρνει στην Ελλάδα την παγκόσμια συζήτηση γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις, με  ομιλητές διεθνούς φήμης να αναδεικνύουν πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) μπορεί σήμερα να βοηθήσει τον άνθρωπο, τους οργανισμούς αλλά και τις κυβερνήσεις να πετύχουν περισσότερα.