Skip to main content

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Καψή

Το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο και πρώην υπουργό Γιάννη Καψή είπαν στο Α’ Νεκροταφείο συγγενείς, φίλοι, καθώς και ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος.

Για το έργο του μίλησε ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, ενώ ο εγγονός του Γιάννης Καψής μίλησε για τον αγαπημένο του παππού.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μανιάτης, η Άννα Διαματοπούλου, ο Σπύρος Λυκούδης, ο Φώτης Κουβέλης, ο Νίκος Αλιβιζάτος, η Μαρία Δαμανάκη, ο Αντώνης Λιβάνης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Αντρίκος Παπανδρέου, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και πολλοί δημοσιογράφοι.

Στεφάνια απέστειλαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, η κ. Γεννηματά, η Βουλή των Ελλήνων, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, ο κ. Λιβάνης, η εφημερίδα «Τα Νέα», η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά, o Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Μπόμπολας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος κ.ά.

Πηγή: ΑΜΠΕ