Ενημέρωση Επενδυτών

Προφίλ

Ιδρύθηκε το 1924, από τους αδελφούς Πάνο και Γεώργιο Αθανασιάδη και η ίδρυσή της σηματοδότησε την εμφάνιση του οικονομικού τύπου στην χώρα μας. Μία σειρά από πρωτιές σε όλους τους τομείς, την κατα- τάσσουν στην πρώτη θέση μεταξύ των οικονομικών εφημερίδων.

Εισηγμένη από το 2000 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το 2007 εγκατέστησε νέα σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κορωπί αναλαμβάνοντας και την παραγωγή εντύπων τρίτων. Πρώτη σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα καθημερινή οικονομική εφημερίδα, διαθέτει ένα από τα δη- μοφιλέστερα site του ελληνικού web [www.naftemporiki.gr], βραβευμένο με το Grand Ermis και το Ermis Gold στην κατηγορία Best Media Site.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Ναυτεμπορικής ήταν και παραμένει η υψηλού επιπέδου ενημέρωση που παρέχει στο αναγνωστικό της κοινό. Ενημέρωση για το οικονομικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο και πλήρη ειδησεογραφία για την πολιτική, τον πολιτισμό, τις τέχνες και τον αθλητισμό.

Ταυτόχρονα η Ναυτεμπορική προσφέρει στους συνδρομητές της περισσότερες από 20 ειδικές (B2B) εκδόσεις το χρόνο.
Επιπλέον, εκδίδει τέσσερα εβδομαδιαία ένθετα:

  • • eWorking για το ηλεκτρονικό επιχειρείν και την τεχνολογία,
  • • Executive για τη αγορά στελεχών επιχειρήσεων,
  • • Real Estate, για την ελληνική και ξένη κτηματαγορά και
  • • Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, για την ανάπτυξη και διοίκηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Ναυτεμπορική μετέχει ως συνδιοργανώτρια / χορηγός επικοινωνίας σε επιχειρηματικού ενδιαφέροντος ημερίδες, συνέδρια και εκθέσεις, ενώ μέσω του business unit Ν-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, πραγματοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων. Επίσης λειτουργεί online βιβλιοπωλείο (www.naftemporiki.gr/bookstore) με εξειδικευμένους τίτλους για στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες.

Από το Νοέμβριο του 2010 η «Π.Αθανασιάδης & ΣΙΑ ΑΕ» (ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ναυτεμπορικής) λειτουργεί τον πολιτιστικό - ψυχαγωγικό οδηγό πόλης www.clickatlife.gr.

Τέλος από τον Απρίλιο του 2012, συμμετέχει με πλειοψηφικό μερίδιο στην εταιρία PESTAOLA MEDIA ΕΠΕ, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του δημοφιλούς site τεχνολογίας pestaola.gr.