Τράπεζα Πειραιώς: Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000 για τη winbank

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2004 10:41

Την πιστοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και Καρτών (winbank) κατά το σύγχρονο πρότυπο DIN ΕΝ ISO 9001:2000 ενέκρινε το Συμβούλιο Πιστοποίησης του ΤÜV, με ομόφωνη απόφασή του.

Μετά από αξιολόγηση από την εταιρεία RWTUV HELLAS, ανεξάρτητο, διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης του TUV CERT Ρηνανίας – Βεστφαλίας διαπιστώθηκε η συμμόρφωση του συστήματος της winbank με τις απαιτήσεις του προτύπου για τυποποιημένη λειτουργία βάσει καταγεγραμμένων αρμοδιοτήτων και διαδικασιών.

Ειδικότερα, το πιστοποιητικό χορηγήθηκε για τις ποιοτικές διαδικασίες που ακολουθεί η winbank στο ακόλουθο φάσμα των δραστηριοτήτων της:

· winbank internet (internet banking)

· winbank mobile (mobile banking)

· winbank phone (phone banking)

· winbank atm (δίκτυο ATM)

· winbank payCenter (ηλεκτρονικές πληρωμές στο internet με ή χωρίς πιστωτική κάρτα)

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, το πρότυπο DIN EN ISO 9001:2000 επικεντρώνεται στη συνεχή βελτίωση της εταιρείας και στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες και αποτελεί εργαλείο στρατηγικής σημασίας για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της winbank, με πρώτο την ικανοποίηση των πελατών.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, όπως τονίζεται στην αναοίνωση, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι η πρώτη που απονέμεται σε Μονάδα Παροχής Ηλεκτρονικών Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στην ελληνική χρηματοπιστωτική αγορά και αναδεικνύει τη winbank ως τη μοναδική πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα πιστοποιημένη κατά ISO.

H winbank, στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, έχει λάβει συνολικά δεκατέσσερις διακρίσεις σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και κατέχει σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά ενεργών χρηστών ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ

Σχολιασμένα