Επέκταση της chillbox σε ΗΠΑ, Τουρκία και Ρωσία

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 15:41
UPD:15:46
FACEBOOK/ChillboxFrozenYogurt

Νέα καταστήματα σε Νέα Υόρκη, Κωνσταντινούπολη και περιφερειακές πόλεις της Ρωσίας άνοιξε το τελευταίο τρίμηνο του 2014 η ελληνική αλυσίδα frozen yogurt «chillbox», ενώ παράλληλα ενίσχυσε την παρουσία της στη Σουηδία και τη Γαλλία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο κατάστημα chillbox επί αμερικανικού εδάφους ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2014 και εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας που ανακοινώθηκε την άνοιξη του 2014 με τη Lymell Holdings LLC, η οποία απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα master franchise για την Αμερική.

Στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στα τέλη Νοεμβρίου τρία καταστήματα chillbox σε κεντρικά σημεία της πόλης, σε συνεργασία με την εταιρεία 40S Gida ve Τurizm Ιsletmeleri A.S.

Εξάλλου, στα μέσα Δεκεμβρίου δύο νέα καταστήματα άνοιξαν στις πόλεις Βορονέζ και Λίπετσκ της Ρωσίας, σε συνεργασία με την εταιρεία Dream Food LLC.

Επίσης, μέσω της master franchise συμφωνίας με την Deli Grec S.A.S για τη Γαλλία και σε συνέχεια του πρώτου καταστήματος στο Παρίσι, δημιουργήθηκε και δεύτερο κατάστημα chillbox στην πόλη Ντιζόν.

Σε ό,τι αφορά την αγορά της Σουηδίας, που υπήρξε από τους πρώτους προορισμούς του εξωτερικού για την chillbox, τα σημεία παρουσίας της αλυσίδας αυξήθηκαν σε επτά με το άνοιγμα τριών νέων καταστημάτων, σε προάστια της Στοκχόλμης και στην περιοχή Τάνουμ. Σημειώνεται πως η ανάπτυξη στη συγκεκριμένη αγορά πραγματοποιείται μέσω κύριας δικαιόχρησης με τη Health & Passion AB.
 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα