ΥΠΟΙΚ: Αδιάφορο το ΔΝΤ για το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα

«Καμία αναφορά του Γκ. Χαρδούβελη σε πρόωρες εκλογές»
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 13:42
UPD:14:12
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κ. Χαρδούβελης (φωτ. αρχείου) φέρεται να είπε ότι οι δανειστές «δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο».

«Ο κ. Χαρδούβελης δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών» υποστηρίζει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν συζήτηση του ΥΠΟΙΚ με βουλευτές στη Βουλή.

Όπως διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση, «σε ό,τι αφορά τη στάση των δανειστών (ο κ. Χαρδούβελης) ανέφερε απλώς ότι το ΔΝΤ εμφανίζεται αδιάφορο για το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα».

Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα πως συνομιλώντας στη Βουλή με βουλευτές ο κ. Χαρδούβελης φέρεται να είπε ότι «το πιο σκληρό και αδιάλλακτο» στις διαπραγματεύσεις ήταν το ΔΝΤ και ότι οι δανειστές «δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο». «Μπορεί να έχουμε ολοκληρώσει το 99% των δεσμεύσεών μας, όμως αυτοί θέλουν και το 1%», ακούσθηκε να λέει επίσης ο ΥΠΟΙΚ.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα