Αναβάλλεται για ένα μήνα η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 11:54
UPD:12:32
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος (φωτογραφία αρχείου).

Την αναβολή της καταβολής, για ένα μήνα, της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, με στόχο να διορθωθούν τα λάθη και να γίνουν οι αναγκαίες προσαρμογές χωρίς επιβάρυνση και ταλαιπωρία των πολιτών, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος πραγματοποίησε την παραπάνω δήλωση εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ στην ανακοίνωση του τονίζεται ότι «αυτή η πρόταση είχε διατυπώσει εδώ και ημέρες  το ΠΑΣΟΚ».

ΝΕΡΙΤ

Επιπρόσθετα ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι στις 25 Αυγούστου θα συνέλθει σε πρώτη συνεδρίαση το Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης που έχει συσταθεί με πρότασή του και στο οποίο μετέχουν όλα τα συναρμόδια υπουργεία και οι παραγωγικοί φορείς με στόχο την προώθηση ολοκληρωμένων πολιτικών που  μειώνουν την ανεργία, δημιουργούν νέες και  διασφαλίζουν υφιστάμενες θέσεις εργασίας καθώς προφανώς δεν αρκούν τα  μέτρα προσωρινής απασχόλησης και στήριξης των ανέργων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί χθες «η κυβέρνηση επισημοποίησε  τη συνέχιση των μέτρων στήριξης των ανέργων που είχαν  ξεκινήσει εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο με κορμό τον ΟΑΕΔ και αφετηρία  τις προτάσεις που είχε εισηγηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».

 Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα