Ανοιξε τις πύλες του το εκπτωτικό χωριό της McArthurGlen

Στα Σπάτα
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 16:16

«Στην Ελλάδα ήρθαμε για να μείνουμε, εξετάζουμε και νέες ευκαιρίες επενδύσεων», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος ανάπτυξης της McArthurGlen Γκάρι Μποντ, εγκαινιάζοντας σήμερα το νέο εμπορικό-εκπτωτικό χωριό του ομίλου στα Σπάτα.

«Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η επένδυση μας θα πάει καλά, το επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του νέου εμπορικού κέντρου δεν θα επηρεαστεί από την κρίση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μποντ.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της McAthurGlen στην Ελλάδα Ιωάννης Κασιμάτης έδωσε έμφαση στη δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εργασίας σε μια εποχή κρίσης, καθώς και στην ευκαιρία ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής των Σπάτων σε σημείο αναφοράς για ολόκληρη της Αττική και σε τουριστικό προορισμό.

Η επισκεψιμότητα του εκπτωτικού χωριού, που έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Bluehouse Development, μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 3 εκατ. επισκέπτες σε ετήσια βάση, ενώ ο τζίρος αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Το υπαίθριο, δύο επιπέδων εκπτωτικό χωριό -μια επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ- εκτείνεται σε 21.000τ.μ., έχει 100 καταστήματα ένδυσης, υπόδυσης, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού, 10 εστιατόρια και καφέ, καθώς και 2.000 θέσεις στάθμευσης. Τα προϊόντα θα προσφέρονται στους καταναλωτές σε τιμές χαμηλότερες κατά 35 - 70% από την προτεινόμενη τιμή λιανικής, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα