Δεν εξαιρούνται οι ατομικές εργοληπτικές επιχειρήσεις από το ΤΕΜΠΜΕ

Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2009 14:52
UPD:15:04

Δεν εξαιρούνται οι Ατομικές Εργοληπτικές Επιχειρήσεις από το σύστημα παροχής κεφαλαίων μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΤΕΜΠΜΕ κ. Ν. Δομένικος το προεδρείο της ΠΕΔΜΕΔΕ (Πανελλήνια Ενωση Διπλωματούχων Μηχανιών Εργοληπτών Δημοσίων Εργων) σε συνάντηση που είχαν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, διευκρινίστηκε στη συνάντηση ότι ο λόγος που είχε δημιουργηθεί η σύγχυση, ήταν καθαρά τυπικός, επειδή το ΤΕΜΠΜΕ ζητούσε από τους δικαιούχους να προσκομίσουν κερδοφορία για τα τρία τελευταία έτη, γεγονός που δεν μπορούσε να αποδειχθεί για τις ατομικές εργοληπτικές επιχειρήσεις που ο προσδιορισμός των αποτελεσμάτων τους γινόταν μέχρι το 2007 με τεκμαρτό τρόπο και όχι με λογιστικό.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η εξεύρεση λύσης για πρόβλημα που αντιμετώπιζαν στην πράξη πολλά από τα μέλη της Ενωσης (ατομικές εργοληπτικές επιχειρήσεις).

Ο πρόεδρος του ΤΕΜΠΜΕ διαβεβαίωσε ότι και οι ατομικές εργοληπτικές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά για την ένταξή τους στο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ με βάση τα στοιχεία του Ε3 της φορολογικής τους δήλωσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕΠροτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα