Ιταλός επιχειρηματίας χαρίζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στους υπαλλήλους του

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 18:53
UPD:19:02

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας  Ιντερ, Μάσσιμο Μοράτι έκανε δώρο στους εργαζόμενους της εταιρίας του, τις ετήσιες απολαβές του, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ,για να «ελαφρύνει κάπως τις μισθολογικές απώλειες ,που υπήρξαν καθώς η επιχείρηση χρειάστηκε να περιορίσει τις δραστηριότητές της , λόγω των συνεπειών της πανδημίας», γράφει η La Repubblica.

Ιδιοκτήτης του διυλιστηρίου Saras, στη Σαρδηνία, ο Μάσιμο Μοράτι , με επιστολή του προς τους υπαλλήλους , αφού τους ευχαριστεί «για τις θυσίες που έκαναν και ήταν πολύ σημαντικές για να ξεπεραστεί μια δύσκολη περίοδος », τονίζει :«Θα διαθέσω τον ετήσιο μισθό μου σε εσάς, ώστε να σας ανακουφίσω κάπως από τα βάρη της κρίσης».

Πιο απλά, κάθε υπάλληλος του διυλιστηρίου ,εξαιρουμένων των διευθυντών, θα λάβει πρόσθετη ,καθαρή αμοιβή από 300 έως 600 ευρώ στους μισθούς  Οκτωβρίου ,Νοεμβρίου και  Δεκεμβρίου 2021 . 

«Με το ενάμιση εκατομμύριο διαθέσιμο από τον πρόεδρο του Σάρας», εξηγεί ο Στέφανο Φάις, οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Saras, «ο κάθε εργαζόμενος θα συμπληρώσει τις απολαβές του ,σαν να μην χάθηκε ούτε μία ημέρα λόγω περιορισμού της λειτουργίας του διυλιστηρίου».Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα