ΟΦΔ: Επίσημος εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα για την εκδήλωση «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες»

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 14:20
UPD:14:22
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

To NATO επέλεξε το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ως επίσημο εκπρόσωπο στην Ελλάδα, για το Φόρουμ δημόσιας διπλωματίας «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 14 Ιουνίου, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ θα παρευρεθούν στη Σύνοδο Κορυφής που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον των Διατλαντικών Σχέσεων και την αντιμετώπιση των προκλήσεων σε θέματα ασφαλείας, που θα αντιμετωπίσει η Συμμαχία την επόμενη δεκαετία.

Με την ευκαιρία αυτή, το ΝΑΤΟ διοργανώνει ένα Φόρουμ δημόσιας διπλωματίας σε συνεργασία με το Γερμανικό Ταμείο Marshall των Ηνωμένων Πολιτειών, με τίτλο «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες». Η εκδήλωση θα προβάλλει συζητήσεις μεταξύ αρχηγών κυβερνήσεων, διεθνών εμπειρογνωμόνων, εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών, του ιδιωτικού τομέα και νέων επαγγελματιών, που θα συνομιλήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις μελλοντικές προτεραιότητες του ΝΑΤΟ για τις επόμενες δεκαετίες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις διαδικτυακές συζητήσεις της εκδήλωσης «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες», κάνοντας δωρεάν εγγραφή στον σχετικό σύνδεσμο. 

Σημειώνεται ότι το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με διεθνή χαρακτήρα, όπου συναντώνται κάθε χρόνο προσωπικότητες κύρους και πρωτοπόροι από την Οικονομία, την Πολιτική και την Ακαδημαϊκή κοινότητα. Στόχος του Φόρουμ είναι η σκιαγράφηση ενός ρεαλιστικού πλαισίου στόχων και δράσεων, η αναζήτηση πολιτικών για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων, και η εξεύρεση κατάλληλων λύσεων στα σύνθετα και αλληλεξαρτώμενα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η Νοτιοανατολική Ευρώπη και η Ανατολική Μεσόγειος.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα