ΟΛΠ: Συνεδρίασε το Συμβούλιο Χρηστών Λιμένος Πειραιά

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 11:57
UPD:12:09

Μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πρώτη συνεδρίαση για το τρέχον έτος του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Πειραιά, όπως προβλέπεται από το άρθρο 104 του Ν. 4504/2017, υπό την προεδρία του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΠ ΑΕ, Άγγελου Καρακώστα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 20 εκπρόσωποι από 16 φορείς - χρήστες των λιμενικών δραστηριοτήτων (κρουαζιέρα, ακτοπλοΐα, ναυπηγοεπισκευή κ.α.), επαγγελματικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις και η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν διάφορα λειτουργικά θέματα του λιμένος και σύμφωνα με τον ΟΛΠ πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων με στόχο την αντιμετώπιση των δυσκολιών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας, καθώς και άλλα θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία του λιμένα Πειραιά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο συμβούλιο συμφώνησαν για τη σκοπιμότητα και τη σημασία του Συμβουλίου Χρηστών και αποφάσισαν ομόφωνα την πραγματοποίηση συνεδριάσεων σε συχνότερη βάση, δηλαδή ανά τρίμηνο και όχι ανά εξάμηνο, όπως γινόταν μέχρι στιγμής.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα