Γιάννης Δοξαράς, Warply CEO : «Η Κυβέρνηση έχει κάνει ψηφιακά θαύματα και στον τουρισμό και είμαστε υπερήφανοι που συμβάλουμε σε αυτό»

Sponsored Content
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 10:01

Από τα δεξιά: Δημήτρης Φραγκάκης Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ και Γιάννης Δοξαράς Warply CEO

Από τη Warply το Visit Greece Application, η καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα του ΕΟΤ για ταξιδιώτες και επιχειρήσεις.

Την υπογραφή της Warply φέρει το Visit Greece Application, το επίσημο mobile application του ΕΟΤ που λανσαρίστηκε μόλις τον προηγούμενο Ιούλιο και ήδη είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ψηφιακά case studies στον τομέα του τουρισμού, παγκοσμίως. Με πάνω από 800.000 downloads, 80% εγγεγραμμένους χρήστες και 3 σημαντικά βραβεία σαν καλύτερη εφαρμογή τη χρονιάς, το Visit Greece app αποτελεί μοναδικό ψηφιακό εργαλείο για τον Ελληνικό τουρισμό. Είμαστε, άραγε, έτοιμοι για το πιο σκληρά ανταγωνιστικό καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών σε μία χώρα που στηρίζεται στο τουρισμό; Αποσπάσαμε κάποιες πληροφορίες από τον κο Γιάννη Δοξαρά, CEO της Warply, εταιρείας-αναδόχου του έργου για να μάθουμε περισσότερα για την εφαρμογή.

Γιάννης Δοξαράς Warply CEO 

«Το Visit Greece App είναι το επίσημο destination app της Ελλάδας και αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες της Ελλάδας, αφού μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τουριστικά θέματα. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες και να αγοράζουν ηλεκτρονικά εισιτήρια σε μουσεία απευθείας από την εφαρμογή, να βρίσκουν ξενοδοχεία αλλά και πληροφορίες σχετικά με φαγητό, ποτό, διασκέδαση και αποκτούν εμπειρίες που κάνουν booking απευθείας από το ίδιο κανάλι. Το Visit Greece app ξεχωρίζει για την καινοτομία και ένα από τις υπηρεσίες που το διακρίνουν είναι και το «ψηφιακό πορτοφόλι» όπου οι χρήστες αποθηκεύουν τις τραπεζικές τους κάρτες και κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή. Κάποιες επιπλέον λειτουργίες που ξεχωρίζουν είναι το διαδραστικό chatbot με πληροφορίες για COVID, το ψηφιακό ημερολόγιο με τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα και έξυπνη αναζήτηση. Το πιο σημαντικό στοιχείο που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα, για όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις, τους Δήμους και τις Περιφέρεις που ενδιαφέρονται να έχουν προβολή μέσα στην εφαρμογή. Οι επιχειρήσεις μπορούν να αναρτούν και να διαχειρίζονται μέσα από την πλατφόρμα, πληροφορίες και προσφορές κάνοντας δωρεάν χρήση του app και μέσω geotargeting να στοχεύουν όσους τουρίστες βρίσκονται στην περιοχής τους» σημειώνει η κος Δοξαράς.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από τον ΕΟΤ σε όλες τις επιχειρήσεις. ‘Ηδη έχουν εγγραφεί πάνω από 1.000 από όλη την Ελλάδα.

Από τα δεξιά: Γιάννης Δοξαράς Warply CEO, Χάρης Θεοχάρης Υπουργός Τουρισμού, Άσπα Παλημέρη Mastercard Country Manager, Ιάκωβος Γιαννακλής Eurobank Head of Retail Business 

Το Visit Greece app έχει ήδη ξεχωρίσει και αποκομίσει βραβεία καλύτερης εφαρμογής της Χρονιάς. Πιο αναλυτικά έχει κερδίσει Platinum και χρυσό βραβείο ως ‘Καλύτερο Mobile app’ της χρονιάς και “Καλύτερο mobile app στην κατηγορία Travel & Tourism” στα e-volution Awards 2021. Η εφαρμογή έχει διακριθεί και στα Mobile Excellence Awards 2020 με το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα Mobile Digital Transformation. To έργο υλοποιήθηκε από τη Warply με τις χορηγίες των Eurobank και Mastercard.

«Η Κυβέρνηση έχει κάνει πραγματικά θαύματα στην ψηφιοποίηση του Δημοσίου και είμαι πολύ υπερήφανος που η εταιρεία μου Warply είναι μέρος της προσπάθειας αυτής που γίνεται συστηματικά από όλα τα Υπουργεία. Εκτός από το Visit Greece app, η Warply έχει υλοποιήσει ανάμεσα σε άλλα και το «e-katanalotis», το νέο παρατηρητήριο τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης, έχει αναλάβει ένα σημαντικό έργο για τον ΟΑΕΔ και θα ανακοινώσουμε σύντομα που έχει τον ίδιο στόχο: τη διευκόλυνση των πολιτών και άλλα έργα που λανσάρονται σταδιακά. Η Ελλάδα του μέλλοντος είναι σήμερα εδώ χάρη στο κυβερνητικό όραμα και εμείς σαν ηγέτες στο χώρο της τεχνολογίας, είμαστε εδώ και συμβάλουμε στο έργο αυτό».

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή εδώ: https://visitgreeceapp.com/Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα