Διαδικτυακή Συνάντηση: Η φορολογία στο επίκεντρο της νέας πραγματικότητας στην αγορά εργασίας

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 12:15
UPD:12:27
shutterstock

Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση – Συζήτηση,  διοργανώνει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 16.00, το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας με θέμα: «Νέες Φορολογικές μεταρρυθμίσεις & απασχόληση». 

Συμμετέχουν οι: Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Απασχόλησης, Γιώργος Πιτσιλής, Διοικητής ΑΑΔΕ, Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, Παναγιώτης Πόθος, partner KG Lawfirm – Head of Tax, Στέφανος Μήτσιος, partner ΕΥ – Head of Tax και η Βενετία Κουσία, Εκτελεστική Διευθύντρια του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας.

Το Συμβούλιο σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι οι συνέπειες της πανδημίας δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αλώβητη την αγορά εργασίας. Η απασχόληση είναι βασικός πυλώνας της επανεκκίνησης της οικονομίας και η φορολογία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αναπτυξιακό μέσο στη διαδικασία αυτή. Το Συμβούλιο θεωρεί και την απασχόληση και τη φορολογία ως κύριες παραμέτρους για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας.
 
Η γνώμη σας και η εμπειρία σας είναι πολύτιμη και γι αυτό σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στη συζήτηση, ώστε να εξετάσουμε όλες τις προϋποθέσεις στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας και να διαμορφώσουμε τον πυρήνα των προτάσεων για την γρηγορότερη ανάκαμψη της οικονομίας χωρίς αποκλεισμούς.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης: You tube link: https://youtu.be/wdrmIAIlgww

Στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου www.competegr.org/ υπάρχουν όλες οι   προηγούμενες εκδηλώσεις και φυσικά η ετήσια έκθεσή  ΠΥΞΙΔΑ.  Σπύρος Κουρούπης +306947390508- Σύμβουλος Επικοινωνίας Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας
  

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα