Υalco: Nέο έργο στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με IKOS Group

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 11:44

Η Yalco, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον ξενοδοχειακό όμιλο Sani/ IkosGroup, εξόπλισε με επώνυμα επιτραπέζια σκεύη, πιάτα-ποτήρια-μαχαιροπίρουνα, το νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Ikos Andalusia στην Ισπανία. Το πολυτελές θέρετρο, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2021, αποτελεί τη δέκατη μονάδα υψηλών προδιαγραφών του ομίλου Sani/ Ikos την οποία εξοπλίζει η Yalco.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Sani/Ikos Group διαθέτει εννέα ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων πολυτελών ξενοδοχείων του κόσμου. Η Yalco αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη σε όλη την πορεία ανάπτυξης του ομίλου, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας επιτραπέζια σκεύη για τα θεματικά εστιατόρια του ομίλου, επιτραπέζια πορσελάνινα σκεύη με εξατομικευμένη διακόσμηση, βασισμένη στην αισθητική του κάθε εστιατορίου όπου χρησιμοποιούνται. Οι εξατομικευμένες διακοσμήσεις που προσφέρει η Yalco είναι δημιουργίες του in-house δημιουργικού τμήματος και του διακοσμητηρίου που διαθέτει.

Επιπλέον, το τμήμα HO.RE.CA. της Yalco, η οποία το 2020 έκλεισε 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, εξοπλίζει τον όμιλο Sani/IkosGroup με εξοπλισμό buffet, είδη bar, σκεύη κ.α..

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα