Εξαγόρασε την Pro Nautas η SRH Marine

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 20:27
UPD:20:31

Για εξαγορά «με διεθνή εμβέλεια και αναπτυξιακή δυναμική» στον ναυτιλιακό τομέα, η οποία ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες, κάνει λόγο ο όμιλος εταιρειών SRH Marine, που έχει έδρα στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, η SRH Marine εξαγόρασε τις δραστηριότητες και τα ενεργά συμβόλαια της Pro Nautas στη Γερμανία. Με αυτή την κίνηση ο όμιλος κάνει, όπως τονίζει, ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση της καθιέρωσής του ως πρωτοπόρου στην αγορά ναυτιλιακών υπηρεσιών παγκοσμίως. Όλες οι υπηρεσίες ναυσιπλοοίας ή και τηλεπικοινωνιών που σχετίζονται με την Pro Nautas θα συνεχίσουν να παρέχονται απρόσκοπτα από την SRH Marine, είτε μέσω συμβολαίων Fleet Management και Airtime, είτε on a spot basis.

Η SRH Marine, έχοντας στο δυναμικό της έμπειρες ομάδες στελεχών, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης, μπορεί πλέον να εξυπηρετεί εκ του σύνεγγυς τους πελάτες της σε όλη τη βορειοδυτική Ευρώπη, από το Αμβούργο έως την Ολλανδία και τη βόρεια Γαλλία.

Ο Ιωάννης Λαδερός, πρόεδρος του Δ.Σ. και ιδιοκτήτης του Ομίλου εταιρειών SRH Marine, δηλώνει πως «η SRΗ Μarine οραματίζεται να καθιερωθεί ως ο πρωτοπόρος φορέας της αγοράς των ναυτιλιακών υπηρεσιών παγκοσμίως. Η εξαγορά της Pro Nautas είναι μια αυτονόητη κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή».

Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Νικολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Oμίλου, σημειώνει πως με αφετηρία την παροχή ναυτιλιακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η SRH Marine ανέπτυξε ένα σύνολο ψηφιακών υπηρεσιών που απευθύνονται σε ναυτιλιακές εταιρείες και διαχειριστές πλοίων. Όπως αναφέρει, «εξαγοράζοντας την Pro Nautas, επεκτείνουμε την παρουσία μας στην παροχή αυτων των υπηρεσιών. Τώρα οι πελάτες μας στη βορειοδυτική Ευρώπη θα μπορούν να επωφεληθούν από την εγγύτητά μας, που κάνει ακόμα πιο συμπαγή τη συνεργασία μας».

Η SRH Marine, με παρουσία πάνω από 25 χρόνια στη ναυτιλιακή αγορά, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες που αφορούν πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση διαχείρισης των προσφερόμενων προγραμμάτων ναυσιπλοοίας, ραδιοεπικοινωνία, συνδεσιμότητα, αυτοματισμούς, ανταλλακτικά, μετατροπές, επισκευές, ασφάλεια και ένα ευρύ φάσμα ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Η εταιρεία συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει παγκομίως τους πιο επώνυμους κατασκευαστές και νηογνώμονες στην αγορά.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα