Ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Ανάπτυξης στις 13.00 για την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 10:31
UPD:11:22
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε ανακοινώσεις σχετικά με τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και την επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας σε συγκεκριμένους ΚΑΔ της οικονομίας θα προχωρήσει στις 13.00 από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης.

Το ακριβές περιεχόμενο των ανακοινώσεων δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο - σύμφωνα με πληροφορίες - η κυβέρνηση ενδέχεται να δώσει το «πράσινο φως» για το άνοιγμα των γυμναστηρίων νωρίτερα από ό,τι προβλεπόταν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι ανακοινώσεις θα αφορούν και το θέμα της μουσικής στις οργανωμένες παραλίες.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργών Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε χθες σχετικά με τους κανόνες στις παραλίες, πλέον επιτρέπεται η παρασκευή ροφημάτων όπως καφέ, χυμών, κ.λπ. αλλά εξακολουθεί να υφίσταται απαγόρευση για την αναμετάδοση μουσικής, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη χρήση του μπαρ για την παραμονή των πελατών.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα