Θ. Φέσσας: Δεν ισχύει η έκτακτη χρέωση που ανακοίνωσε η ACS

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 17:02
UPD:17:05
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

H ΑCS θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και θα αξιολογήσει κατά τη διάρκεια του Απριλίου τα επιπλέον κόστη λειτουργίας που της επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες, αναθεωρώντας στη συνέχεια την τιμολογιακή της πολιτική. Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο Θεόδωρος Φέσσας, πρόεδρος της QUEST Συμμετοχών Α.Ε., στον όμιλο της οποίας ανήκει η ACS, που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά από καταγγελίες συλλόγων εκδοτών βιβλίων για μονομερή αναπροσαρμογή των τιμολογίων της.

Ο κ. Φέσσας διεκρινίζει στη δήλωσή του ότι η έκτακτη χρέωση που ανακοινώθηκε από την ACS προς τους πελάτες της την 1/4/20 δεν θα ισχύσει.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται επίσης στην προσπάθεια της ACS να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπερβολικά αυξημένη ζήτηση για παραδόσεις προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου στα σπίτια.

«Η ACS και τα καταστήματά της λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες υπό εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες, που οφείλονται εκτός από τη μεγάλη αύξηση της ζήτησης, σε απουσίες του προσωπικού και στην αποφυγή συγχρωτισμού του κοινού στα καταστήματά της, συνθήκες που αυξάνουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας της. Η εταιρεία μας, σεβόμενη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα των καταναλωτών, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της…» αναφέρει μεταξύ άλλων.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα