ΥΕΝ: Πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης ανέργων ναυτικών

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2006 14:29

Την υλοποίηση του προγράμματος επιδοτούμενης κατάρτισης ανέργων ναυτικών, ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στο πλαίσιο συνεργασίας του με τον Οργανισμο Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΕΝ, η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Κηφισιάς, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από ώρα 9 π.μ. - 2μ.μ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 200 άνεργους ναυτικούς των ειδικοτήτων ηλεκτρολόγων, μηχανοδηγών, θαλαμηπόλων και μαγείρων, θα έχει διάρκεια 200 συνολικά ώρες και είναι επιδοτούμενο με 3,5 ευρώ μικτά ανά ώρα κατάρτισης.

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα παρακολουθήσουν 200 άνεργοι ναυτικοί, σε δύο ομάδες των 100 ανέργων (25 ναυτικοί από κάθε ειδικότητα), θα αρχίσει στις αρχές Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη Απριλίου 2006.

Για την επιλογή των ανέργων ναυτικών, θα λαμβάνεται υπόψη η παρέλευση του μεγαλύτερου χρόνου από την τελευταία ναυτολόγησή τους (η σχετική Απόφαση βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΥΕΝ www.yen.gr και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Γ.Ε.Ν.Ε., τηλ. 210-4282790-3).

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα