Συνεργασία Sunlight και Α.Β. Βασιλόπουλου για τη χρήση έξυπνων βιομηχανικών μπαταριών λιθίου

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 17:24
UPD:17:27
systems-sunlight.com

Στην έναρξη του πιλοτικού προγράμματος για τη χρήση των νέων, «έξυπνων» βιομηχανικών μπαταριών λιθίου Li.ON FORCE προχώρησε η SUNLIGHT, μέλος του ομίλου Olympia, σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα super market ΑΒ Βασιλόπουλος.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πιλοτικής ενέργειας, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα χρησιμοποιήσει 4 υπερσύγχρονες, «έξυπνες» βιομηχανικές μπαταρίες Li.ON FORCE SUNLIGHT τεχνολογίας λιθίου για το χρονικό διάστημα 6 μηνών. Οι μπαταρίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν στην πρώτη τους εφαρμογή εντός Ελλάδος για την τροφοδότηση περονοφόρων οχημάτων του στόλου της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όπως τονίζεται από τη Sunlight η νέα καινοτόμος σειρά Li.ON FORCE συνδυάζει την τεχνολογία λιθίου με εφαρμογές Smart Factory (Industry 4.0), έχει κατασκευαστεί μετά από πολυετή έρευνα με τις πλέον σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους, προσφέροντας ασφάλεια με 17 επίπεδα ελέγχου.

Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης με την χρήση του πρωτοπόρου GLocal, το οποίο μέσω Cloud δίνει τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της κατάστασης της μπαταρίας, στατιστική ανάλυση της απόδοσής της, διάγνωση και απομακρυσμένη επίλυση τεχνικών ζητημάτων κατά την λειτουργία της μπαταρίας με  real time αμφίδρομη επικοινωνία.

Αποτελεί την πρώτη «έξυπνη» μπαταρία τεχνολογίας λιθίου για ηλεκτρικά οχήματα βιομηχανικής χρήσης (eIVs), που ενσωματώνει μοναδικές καινοτομίες σε παγκόσμιο επίπεδο.  

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα