Συμφωνία της τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με την εταιρεία Agrino

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 16:35
UPD:17:11
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τη συνεργασία τους,με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα, αλλά και την ενίσχυση της παραγωγής επώνυμων, ποιοτικών προϊόντων πιστοποιημένης προέλευσης, ανακοίνωσαν η τράπεζα Πειραιώς και η εταιρεία Agrino, στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας.

Ο κύριος όγκος των πωλήσεων της εταιρείας (περίπου στο 85%) κατευθύνεται στην εγχώρια αγορά με παράλληλη εξαγωγική δραστηριότητα σε Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Κύπρο, ΗΠΑ και στις Σκανδιναβικές Χώρες. O βασικός στρατηγικός σχεδιασμός του Ομίλου είναι η προώθηση του brand name του σε Ευρώπη, Ρωσία και ΗΠΑ, καθώς και η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων.

Η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού στον κλάδο έχει ολοκληρώσει διαδοχικά επενδυτικά σχέδια, με πιο πρόσφατο τον εκσυγχρονισμό των δύο εργοστασίων της στο Αγρίνιο και στη Θεσσαλονίκη συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ.  

Επίσης, διαθέτει πιστοποιήσεις, εδώ και μια 20ετία, για την εφαρμογή των προτύπων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, BRC, IFS, Agro 2.1 & 2.2, Globalgap, καθώς και δύο πλήρως εξοπλισμένα και σύγχρονα εργαστήρια για τον εσωτερικό ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων της.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Αγρίνιο, ο αγρότης έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους για την κάλυψη των παραγωγικών του αναγκών τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη αποπληρωμή του, όταν παραδώσει τα προϊόντα στην επιχείρηση.

Η Τράπεζας Πειραιώς, με τη νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας, διευρύνει τις συνεργασίες της και πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της για την υποστήριξη της ελληνικής γεωργίας και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα