Περισσότερες από 700 συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες στο ελληνικό Roadwshow στην Καλιφόρνια

Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 11:54
UPD:11:57
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Το ζωηρό ενδιαφέρον των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων για την Ελλάδα πιστοποίησε το δεύτερο Roadshow της Ελλάδας στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. στην Καλιφόρνια στις 28 Φεβρουαρίου 2019, που διοργάνωσε η εταιρία North Events.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική επιχειρηματική αποστολή, όπως τονίζεται, επισκέπτεται την Πολιτεία της Καλιφόρνιας, με τρεις «σταθμούς» στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του νομού, το Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Συνολικά υπολογίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 συναντήσεις με Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες της ASTA (American Society of Travel Advisors).

Η Καλιφόρνια, που αποτελεί μία από τις πλουσιότερες πολιτείες της Αμερικής, ανταποκρίθηκε με έντονο ενδιαφέρον στο κάλεσμα των τουριστικών πρακτόρων της ASTA (Asta Travel Advisors) επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των διοργανωτών για μεγάλη ζήτηση πριν την διοργάνωση. Ειδικότερα στο Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελληνικό τουριστικό προϊόν σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και προορισμών.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα