Ηράκλειο – Μασσαλία με Air France

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 13:37
UPD:13:39
REUTERS/GONZALO FUENTES

Ένα νέο απ΄ ευθείας δρομολόγιο εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι, από Ηράκλειο προς Μασσαλία η Air France και ταυτόχρονα θα συνεχίσει να προσφέρει απ΄ ευθείας δρομολόγια από Αθήνα προς Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία.

Συγκεκριμένα, από τις 20 Ιούλιου έως τέλος Αυγούστου 2019, η γαλλική εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει τα καλοκαιρινά δρομολόγια προς περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας, δίνοντας έτσι στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία. Επιπρόσθετα, μια νέα γραμμή εγκαινιάζεται προς και από τη Μασσαλία από το Ηράκλειο, συνδέοντας την Κρήτη με τον διάσημο γαλλικό προορισμό.

 Οι προορισμοί αυτοί μεσαίων αποστάσεων ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση από την πλευρά των ταξιδιωτών αναψυχής κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. H μειωμένη κίνηση επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να αξιοποιήσει τα αεροπλάνα της για τις πτήσεις από την γαλλική περιφέρεια. Με τον τρόπο αυτό, η Air France βελτιστοποιεί τη χρήση του στόλου της και αυξάνει τις πληρότητες στο δίκτυο μεσαίων αποστάσεων της.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την Air France με αεροσκάφη τύπου Α320, χωρητικότητας 178 θέσεων.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα